Al onze ICT Tips and Tricks artikelen op 1 overzichtelijke pagina

Ontvangen mailtjes zijn afgeleverd in de inbox. Voor de problemen bij het pauzeren van Live TV wordt nog gezocht naar een oplossing.

Ik heb de situatie niet ontdekt toen het gebeurde, en het is niet mijn PC, dus ik kan er niet veel over zeggen. De info indit artikelklinkt wel plausibel.UASPStor 129NoneWarnxTerugzetten op apparaat \Device\RaidPort1 is aangevraagd. De PC heeft gewoon verbinding met Internet, dus dit is een voorlopig een raadsel. Waarschijnlijk is de Windows 7 waarin dit gebeurt behoorlijk corrupt geraakt, want ik kan bv. Ook system file checkerniet meer uitvoeren.DCOM 10010NoneErr-xDe server heeft zich binnen de vereiste termijn niet bij DCOM geregistreerd. Deze fout is gerelateerd aan de nVidia grafische kaart, en mogelijk aandit probleem.

Met Process Explorer – afkomstig van Microsoft zelf – bepaal je welk programma of welk proces een bestand of map heeft geopend. Download de nieuwste versie van Process Explorer hier. Bij mobiele apparaten wordt meestal het IMAP-protocol toegepast (waarbij e-mail niet lokaal maar online opgeslagen blijft). Beheer je e-mail liever in één lokaal opgeslagen archief dan is het praktischer om het POP-protocol toe te passen. Als laatste moeten de gebruikersnaam en het wachtwoord worden opgegeven, de gebruikersnaam komt meestal overeen met het e-mailadres. Pak alle gecomprimeerde bestanden uit voordat je met Process Explorer aan de slag gaat. Na installatie open je het door te dubbelklikken op Procexp64.exe.

Tip 08: Netwerkgebruikers

Ik zie dat 1.2.0 hier en daar een andere naam gebruikt en dit niet accepteert. Ik doe normaal geen uitspraken over wanneer een nieuwe versie uitkomt.

Welke kabels heb ik nodig voor een Smart TV?

Vink verdachte items uit — die met lege Publisher namen of een Publisher naam die je niet herkent. Dood alle processen die geen bedrijfsnaam hebben (met uitzondering van DPC’s, interrupts, systeem- en systeemonbelaste processen), of die bedrijfsnamen hebben die u niet herkent.

VESA stelt altijd de vraag “Wat als daar de stroom uitvalt? Tegenwoordig wordt er in elke organisatie wel gewerkt met elektronische systemen die bedrijfskritisch zijn. Anno 2015 kan bijna geen enkele organisatie zonder een UPS systeem. Alle UPS-fabrikanten leveren systemen die u van noodstroom voorzien bij stroomuitval. Met als gevolg een lagere MTTR en een lagere MTBF .

*/?>